Welkom bij Le Relais de Chasse

Annelot en Diana heten u van harte welkom in hun chambres & table d'hôtes in Chantenay Saint Imbert. U vindt ons in Midden Frankrijk, op de grens van de Bourgogne en de Auvergne, niet ver van de N7. Hier bieden wij u de mogelijkheid te genieten van rust, ruimte, overweldigende natuur, historische bezienswaardigheden, prachtige tuinen en rustige golfbanen. En dat alles op slechts 750 km. van Utrecht.

Aarzel niet en breng wat tijd door in dit mooie stukje Frankrijk.

Geschiedenis

Gebouwd in de 16e eeuw als jachthuis in opdracht van de Princesse de Clèves, uitgebreid in de 18e eeuw en sinds 2006 in gebruik als chambres d'hôtes. Een korte samenvatting van ruim 400 jaar historie. Historie die nog zichtbaar en voelbaar aanwezig is op de originele wenteltrap, in de kamers met eeuwenoude balken en als u voet zet in de poort. Het gebouw, de tuin, het dorpje en de omgeving geven een goede indruk van het leven in de Bourbonnais. Alles ademt rust, historie en een voorliefde voor het goede, Bourgondische leven.

Gastenkamers & table d'hôtes

Met behoud van de authentieke details hebben wij vier comfortabele, ruime, kamers gecreëerd. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter en is voorzien van een zitje, een tv/dvd-speler, een waterkoker en een en-suite badkamer of doucheruimte met wastafel, toilet en föhn. Twee kamers hebben extra lange (2.20m) bedden.

Naast het bij uw verblijf inbegrepen ontbijt bieden we u graag de mogelijkheid te dineren aan onze table d'hôtes (tot 24 uur voor aankomst te reserveren).

Le Relais de Chasse

1, place de l'Eglise

58240 Chantenay Saint Imbert (Bourgogne)

 

bienvenue@lerelaisdechasse.com

+33(0) 386386922

+33(0) 752029788.